Prince Charming..

jag har jävla huvudbry..  Jag är nog fortfarande hopplöst förälskad i dig. Men alla andra karlar då?  Vet inte riktigt.. De gör de ju inte bättre att du gått å blivit gråhårig din jäkel..  ;)

<3 </3

Jättetrött Allan..

Gårdagen var ju som den var, men himla mysigt. Blev inte mer skrivande sen för de va ju inte det lättaste att få fem ungar att sova i samma rum. Gaaah, men de gick ju bra till slut iaf.. Gick ut med hundarna sen slängde mig på soffan. Blev väckt i morse vid halv fem.. två missade samtal å nio nya meddelande. Lagom skoj.. lr jo de var ju jätteskoj, men e ju lika kluven idag som jag var för en månad sen. Ne nu ska ja gå å vila sen e de jobb ikväll.. Känner att ja mår illa så hoppas ja inte spyr. Ska ut me dom små bebbehundarna en runda.. Soo Loong

Extrem luff..

Jaha då e de lördag idag, ska fira jul med moa på dagen imorgon, sen ska ja jobba på kvällen!  Julafton firas i kåseholm. Sen jobb juldagsmorgon. :) å utgång på kvällen.. Hoppas de blir lika kul som ja förväntar mig..
Skriver mer sen när ungarna somnat. Moa har kompisar här.. fyra st som ska ha sleepover.. å två hundar, min egen och Michelles lilla Emma. ;)

Funderar..

Men vet inte riktigt på vad, känner bara att de e skitamycket aktivitet i skallen. Superb dag. Moa kom i tid till skolan idag oxå. Redig jag e då.. :O Hem å vila lite bad Sara ringa och väcka mig å så gjorde hon oxå. Hämtade Moa, hem å duscha, hämta Ester, körde till Thomas. Asså på affären i Gärsnäs e dom muppar, for ner dit å handlade lite till käket. Behövde cig men då ja brukade Thomas bil och inte min egen pärla så hade ja ju givetvis inte leg med. Så de blev inga cig. Ja bara.. öööh va?  Ja e 27 å helt jävla skrynklig i huvudet. Ja hade bilnyckeln i handen. Körde till kiosken istället. Samma sak.. Men där lacka ja till lite, så fick handla till slut. Orka köra fram och tillbaka hela tiden. Aja fick ju göra det ändå så.. :P Men av annan anledning.

Lagade middag i Stiby. Schnitzel, hasselbackspotatis och café de parisås. Helt okej. Vi käkade å sen lämnade jag disken och körde hem.. Elakt elakt.. :( Men orkade faktiskt inte idag!

Myst med Moa nu. Ungen har sitt första jullov. Helt fantastiskt. Pratade lite om att hon e min lilla bebis (kallar henne alltid så) när hon är 35 oxå så hon behövde inte oroa sig, men hon ville inte va de då. Konstigt! ;)


Lite sömn skulle inte skada nu, men tror iofs inte ja kan. Men ett försök ska de bli iaf.


Gosat bebis..

Aah så söt den var.. tyvärr, väldigt tyvärr så var ungen inte gnällig.. Så MuppMarlene blir så jävla sugen då. FAN OXÅ! Men de går väl över. Nån som har en gnällig bebis ja kan träffa så sugen försvinner? :O

Men mys mys.. Hon är ju så extremt mysgos!




image58

Varför..

.. är de lättare å skriva när man är deppig än när man är glad? hmm.. skumt. Har nog med frustration å göra. Kom i tid till skolan i dag. Moas två fröknar gjorde kryss taket.. Så gulligt av dom!  Körde hem och sov tills ja blev väckt. En gråhårig man serverade mig frukost. Så kunde ju inte fortsätta sova. Jag och den gråhårige mannen var sen på Bo Olsson och handlade lite julklappar. Hem igen drack lite te och slog in alla julklappar. Sen hämta barn både jag å den gråhårige mannen.

Moa är hos A och leker nu, var å lämnade henne där efter skolan och passade på att fika lite med A.s mamma å pappa. De var inte går.. Moa kommer hem efter bolibompa.
Själv förgyllde jag min tid med lite snack med Caroline, och spel med Anton. Han e go den pågen. De ble lika å han vart inte allt för sur.. :) Var upp om Lasse, han har man inte träffat på aslänge. Skitskoj. Måste gosa hans lilla bebis snart. Hoppas den e skitjobbig så jag inte blir sugen!

å hörru Kioskmongo.. blir man bortbjuden på middag ska man väl inte behöva diska? :O 

image54


Jag vill att de ska se ut så här från mitt köksfönster snart
<3



image55

I danmark förra veckan var jag så här glad

image56

Jag har ett enormt behov av att kramas just nu

......

Har jobbat ikväll. Nyss hemkommen. lr ja har hunnit med å diskat oxå, han inte de efter kvällsmaten! Morfar har passat Moa, verkar ha gått bra. Hon sover ju iaf.

För övrigt så har dom senaste dagarna varit helt.. helt.. knäppa.. ;P därför har ja inte skrivit. )=
Går inte in på de mer än så.
Har hunnit med en vända till kristianstad idag oxå.
Ska hoppa in i duschen nu så man slipper lukta mu mu. Sen blir de zzzova. E riktigt trött idag.. ;)

Rastlös!!

Ja vill så jäkla mkt men vet inte vad jag ska göra.

*Jag vill städa, men orkar inte.
*Jag vill köra någonstans, men vet inte vart.
*Jag vill duscha, men måste städa först.
*Jag vill lyssna på musik, å de gör jag.
*Jag vill åka till Tysklan och se The Vincent Black Shadow och Silverstein imorgon, men har inte råd.
*Jag vill tjäna en massa pengar, sluta vara så lat då!
*Jag vill shoppa, måste ha pengar då

Jag har blivit helt såld på TVBS, förbandet till Silverstein. Så jäkla bra..

För övrigt händer inte mkt. Blev bjuden på mat till Jonas å Carola. Så gulligt.. :P Ska jobba i morgonkväll. Å så kommer Moa hem. =)) Underbara älskade lilla rockern!

Mitt nya jobb <3

Jag är lycklig igen, åt helskotta med ångest å depresioner. Nu e de jobb som gäller.. OCH Jag mår så mkt bättre av det..









 


e ja stålmannen lr vad?

I mina nyinköpta röda dödskalleklädda torgvantar sitter jag nu här och ska skriva lite om gårdagen och givetvis dagen idag! Jag är så lycklig! :D

Gårdagen: Gjorde julmarknaden på Tivoli från kl 13. Helt otroligt mysigt å strossa där inne. Köpenhamn är en stad ja ska flytta till. VILL VILL VILL. Dom andra tog sig till Sverige runt 18 tiden. Skulle möta T. Hansson vid halv nio på hovedbangarden. Vilket man summerar till att jag hade 2,5 timme till att göra ingenting. Fick för mig att promenera. Kunde ju leta upp Vega. En kvart från Hbg. Yeah right..  Bombexplosioner och Polisjakt i en salig röra. Hemlösa burksamlare, Estetare, Emos, kostympryda, svarta, vita, gula, gamla och unga. Vilken jäkla kulturexplosion, inte på nåt sådär obehagligt sätt. Helt i harmoni. Jag trivdes!
Konsterten: Finns inga ord, när jag väl fick koll på vad som var vad! =) <3 Kom btw hem vid fyra i natt.

Idag: Upp kl sex..egentligen, försov mig. lite lite.. sen köra. Hade beräknat ca 1 - 1,5 timme. Slutsats: Jag är inte duktig på att beräkna. 2,5-3 timmar tog de. Så gravt försenad hittade jag Vesslarp. Vad är asfalt? :O
Ester fjalar har inga avancerade skador. HON HAR VÄXTVÄRK. Jag är LYCKLIG!
image43


Ska köra å jobba nu, har sovit sen ja kom hem å nu e kl 17,55..

Dåndimpen..

.. Jag har sett SILVERSTEIN.. Så nu kan ja dö.. lr nje.. vill nog se dom ett par ggr till innan.. Likt en fjortis hopplöst förälskad i en kändis.. =/ <3

Stress, Stress å pengastress!

Silverstein idag.. Längtar så jag håller på att dö.  Ska åka kl ett å än har ja inte fixat nånting alls. Gaah.


To do:

1. Ringa Thomas å planera var vi ska träffas ikväll
2. Fixa pengar
3. Fixa försäkringsintyg tills imorgon
4. Sy in mina jeans.
5. Hitta kläder att ha på mig
6. Duscha
7. Do me..


Sjukt omotiverat..

Kl är tre på jäkla eftermiddan.. jag har inte varit vaken för många timmar.  Har cirkulerat runt på webben i bloggvärlden. Fy för vad beroendeframkallande det är att läsa bloggar.
Måste hoppa i duschen nu sen äta nån frulle på vägen till Gärsnäs..

Imorgon e de Danmark för hela slanten. Julmarknad på dagen och SILVERSTEIN på kvällen.. :) 


Är de Måndag idag?

Har sovit bort mer lr minde hela dagen, var vaken en stund i förmiddags, Thomas var in om på kaffe å snackade lite. Somnade om igen å sov till halv sju ikväll. Skulle kunna somna om igen, men struntade i det. Ska sova nu istället. Helt sjukt trött, mår illa å har aj aj i mitt huvudet..  Low life..


Saknar Moa, vill faktiskt bara att hon kommer hem..




image42


R.I.P Wille <3




Min lilla rocker!!

Vilken lördag..

Min välplanerade resa till Polen blev som kanske förstått inte av. Inget pass, lite sent och väl dyrt att tänka på det kl 13 samma dag. Avbokade, fick betala resan ändå.  Planerade om lite hastigt, Var både hund och barnledig så åkte till Sara. Karin, Sara jag och barnen. Käkade, kollade film och mös hela kvällen/natten.
Sara och jag blir som 15 när vi hänger så en och annan pinsam incident uppstod! Sprang runt husen å lekte agent, höll på att bli påkommen (Trodde jag) Skulle skynda mig in.. Trillade, var typ borta i ett par sekunder, med megabulan (enligt mig) Allan å skammen i behåll kravlade jag mig in genom dörren. Hade roligt åt de hela natten, Somnade på Saras soffa lagom utmattad kl 5 i morse.. Lagom fjortisgalet..

Dagen idag består av en massa funderingar på sushi.. I alla dess former är så sugen så ja tror jag avlider vilken sekund som helst. Men verkar inte bli någon då man antingen får  slava i köket i ett par timmar lr sittandes i bilen för enormt lång resa. Men de hade varit värt de, å sen för den delen är den inte kul att alltid behöva äta sushi ensam då mitt unikt samlade gäng inte uppskattar japans delikatess lika mycket som ego!

image40


Får väl ta en liten runda med Fjester fjalar i den vackra vädret å vänta in mina vänner från deras enormt trevliga Polenresa.

Sen soffa och se framemot morgondagens sovmorgon! :)

Åt helvete med depressioner och ångest har jag kommit fram till..  Man kan göra så mkt annat trevligt här i livet..

Har varit och hämtat dom galna Polenresenärerna. Bestämde mig för att de fick bli s.k AkutSushi (Sån färdig dom har bland baguetterna i matbutiken) Den stillar iaf den värsta abstinensen.  Var in på Ica och Kvantum i Tomelilla. Gav inte upp utan fortsatte min jakt i Ystad. Alla mackar å alla jäkla öppna butiker inte en enda som hade. Besviken gav jag upp min jakt å bestämde mig för att hem och skriva en deprimerad blogg om jakten på den försvunna Sushin.. Men ack vad jag älskar Linda, hon kan minsann. Inte hade jag koll på att dom öppnat en Sushi take away på hamngatan. Kl va 19,58 å dom stängde 20. Mycket trevlig personal. JAG FICK MIN SUSHI!!
Läggdags nu..

Kissen haj


Jaha.. en kväll full med blogg..

..Fan va tråkigt allting blev helt plötsligt.. Jag som skulle åka till Polen!

Vad fan har jag gett mig in på?

Ikväll e de dags. Åka båt? Gaah.. Kryper i kroppen vid tanken. Jag kan inte åka båt, är helhjärtat superskraj. Får bli en näve stesolid och skiddressen, blir nog kallt att sitta i  livbåten hela resan.
Moa ska hämtas av Madde och Ester ska lämnas hos Ida och Nolle :) Tackar! Men jag har inget pass. Måste man har de? För i såfall har jag en jädrans tur. Då får ja stanna hemma!

Moa vaknade med ont i magen, typ halv fem. Då var ja på lagom bra humör, ifrågasatte om de hjälpte att hon skrek som jag vet inte vad. "Mammaaa, jag har så ont att jag skakar" Snyft snyft. Dagens första ångestattack. Stackars barn. Hon hade  verkligen ont. Bad henne lägga sig bredvid mig, klappa henne på pannan, fila magen. Sen somnade hon om igen.



Jaha..  Så var de med den jädrans turen.. Egentligen ville jag nog med annars hade de inte gått så här.. :´(

Idag är en bra dag..

.. trots att det är lite mycket runt omkring nu så är detta en hittills bra dag. Vaknade, lämnade Moa i skolan, körde till Tranås hämtade C å Js kids körde dom till skolan/dagis. Hem till Carola igen, käkade en aning för mkt frukost. Mår illa nu. Körde hem.. Kollade min mobil, fyra nya sms och ett x antal missade samtal. Ett sms från icke sparat nummer. Kände igen de, men inte kunde jag placera det! Något om att forska för att hitta mig och hade varit kul om du hört av dig. Kram Jessica. Då kopplade ja. Jessica, min bästis under gymnasietiden. Har tänkt mkt på henne men aldrig riktigt fått tummarna loss. Blev så glad att jag grät. Ringde givetvis upp på direkten.  Snacka en stund. Fan va härligt. Saknat henne dom senaste fyra åren då vi inte haft någon kontakt.
Putsade fönster och fick äntligen upp ljusstakarna igår, inte en dag för tidigt.
Ska ringa lite äreende nu, sånt som man ska göra som jag vanligtvis inte gör.
Har fått tid till röntgen och operation den 13/12. Stackars mammas lilla bäbisen. Stackars plånbok oxå, men de får ja ju ta!

image34image35


Moster lånade Moa ett tag, skulle till Ystad och ville inte köra själv. Moa blev erbjuden McDonalds + att hon slapp sin extremt för tillfället gnälliga mamma. Härligt! =)
Nu ska ja sätta fart å städa här. Har inte torkat golvet på flera veckor å inte dammsugit på säkert en vecka. :O

Veterinär, apotek och läkare

Som om de inte kunde räcka. Den sista tidens bravader börjar bli för många, dom negativa bravader. Försover mig varenda jävla morgon. Ingen som jag vill blir av, ställer oftast in själv!
Samla mod å ringde vet. igår. Tid för Esters ömma vänsterbakben. Skulle få lindring för växtvärken.. Yeah right växtvärk, som om. Nej MIN lilla bebis skulle visst inte ha någon lättbehandlad-gå-över-av-sig-själv-ont. De var inte bara höften som jag befarat, även knät var kasst. Ska försöka att inte måla fan på väggen, men de lät inte bra. Har fått remiss till röntgen i Kristianstad. Men fan då..  Hon är 8 månader å sånt här hade han inte sett på hundar under 6-7 år.



Öööh?

..Hallå? Varför i helvete mår jag inte idag som jag mådde igår.. Jaha..så var de med den intalade positivitetet, idag kan jag INTE..  Måste ringa läkaren detta suger..

Men vakna? Vaknade försent imorse, frågade Moa om hon inte kunde vara ledig en dag från skolan. Icke så nicke.. JAG orkade inte köra ner idag.  ville bara sova, titta film m. Moa, lovade t.o.m ungen att hon skulle få spela dator mest hela dagen, MEN "Nej mamma jag vill till skolan" Vem har skapat henne? Jag e illaliknande nervvrak, som i vissa stunder skulle kunna dö för att stanna hemma,  och vad gäller den andra delen av DNAstegen så vill jag inte kommentera men vidare plikttrogen är han inte känd för att vara!  (inget illa, Han är ett bra päron till Moa) Ja körde henne till skolan ett par gånger hundra minuter för sent! När det är barnet som har rätt kan man ju inte va så jäkla konsekvent? Är det detta som kallas Curlingförälder? Nehe.. trodde nog inte de innerst inne heller!  Måste ju oxå tilläga att Moa går i 0an så hon har ingen skoltvång! Som om de va nån ursäkt.. Shit för mig e de iaf.

1 Min lilla babys löper. 
2 Koppeltider, jag orkar inte gå med henne i koppel!
3 Vill inte att hon sticker.
4 MÅSTE gå med henne i koppel.


 
image19
image20




Just de, drömde i natt att Kaninfan va dö. Att Moa fick två, Ibland en ny(a) av morfar, fast de var morfar själv som var mest ledsen, Colin är ju hans väldresserade-göra-allt-på-kommando-kanin Och i drömmen fick ångest över hur pappa skulle reagera när kanin var borta, inte hur ledsen Moa kom att bli. . Jag ville inte ha nån ny kanin. Så ja köpte en igelkott utan taggar... å utan loppor. Men jävelen bet mig i vänster  pekfinger hela tiden!

30 minuter senare

Har ringt läkaren, fick telefon tid direkt imorgon när han kom tillbaka,  har ringt veterinären, fick tid imorgon 10,30
Lotta att sa att jag skulle klappa mig på axeln för att jag ö.h.t gick upp ur sängen på morgon. Har varit värsta driftig nu oxå ju! Å inte fanns känns de bättre.






17,07

Har varit i Haväng nu, Ida, Noel (Fisken ä.k.) och Moa. Ester givetvis. Noel tog sig ett litet dopp. Stackaren, tur vi var nära bilen..








nej..

.. han var inte fel väg för mig.. Tyvärr.. Varför kan jag inte bara släppa? Gaah..


Nu e jag så jävla less på mitt patetiska-fucking-må-dåligt-tycka-synd-om-mig-liv.. Jaja, okej jag mår som vattnet i en orensad brunn, lr som en a-lagare innan pension å systemet är stängt. Men va fan. Orka lixom!
Jag orkar inte med människor, de bottnar nog i att ja inte orkar med mig själv som jag varit å betett mig dom sista Veckorna. Och folk försöker hjälpa, men de funkar lixom inte.. sorry men jag är för jävla för smart för jag vet så jäkla mycket (Karins ord i Marleneversion)
what the fuck.. Skitsamma, vad andra tycker å vad jag känner. JAG ORKAR INTE..  Ska bygga altare och be till mig själv. Sekta ungefär.. 

       
                   


 








 

kontroll, makt och fy för..

Har tappat kontrollen på de jag tycker är viktigt. Varför gör jag saker när jag e full som jag verkligen inte vill göra. Lr som jag inte gjort annars..Jag är ju bara så jävla dum i huvudet! Jag är fortfarande så jävla kär i dig så så fort ja tänker så sprängs hela mitt inre. Tusen bitar.. Poof..  Ja går fan sönder.

Linda kommer hem ikväll. Känner att ja borde ta en storstädning här innan jag flyttar hem, Men jag orkar inte! Vill lägga mig under täcket å bara sova.. som vanligt vill jag sova bort resten av mitt liv.
Måste hem..

Vem har makten över mitt måeende? Kräääk!

Har varit i  Haväng.. de känns bra å  va där. Men kan ju inte flytta dit. Tält e lite kallt så här års. Å får nog inte campa på övningsområdet i vilket fall som.. =(

Fy föör..

Jag har skapat katastrof!

Vilken ångest jag ligger inne med idag. Fi Fan. Värre än väntat, värre än någon annan dag.
Ville bara tala om det. Sova sova sova, kan jag inte heller. =(


Just idag e jag stark...

.. Just idag mår jag bra, jag har väntat så länge på just denna dag, de e skönt att den äntligen kommer.. tralalala..

Allvarligt, de ja har väntat på i tre veckors tid har hänt.. Men mkt mer än så var de inte.. inte de där andra ja tänkte vad som skulle hända efter de som hände innan hände..  Lite jobbigt.
Har sovit som en stock.. Vaknade för en timme sen. Seg som fan. Kan inte sova så länge. Ikväll blir de partaj.. om ja ska festa vet jag inte än. Tror de e å ta sig vatten över huvudet! Men får väl se..
Ska lägga mig å se klart filmen jag somnade ifrån i natt.

So loong

De blir utgång. E lite glad för det! 
Å va fan.. har precis blivit kompis med tanken att du är ute ur mitt liv å då hör du av dig.. VA FAAN. Jag blir ju skitglad, men samtidigt e ja tillbaka på ruta ett!