Mår halvkasst

Det gör jag om något faller från rutinen vi har här hemma. Tex om vi inte kör hem direkt efter jobb/fritids. Tycker det är skitjobbigt. Moa åkte med Matilda hem. Hämtade henne vid sex halv sju.  Har varit hos familjen Caroline, ätit pannkakor och spelat Wii efter det.  Ska inte klaga för kul hade vi. Men ändå. Imorgon ska jag hämta Ester efter jobbet, sen Moa sen hem. Är ledig på fredag så ingen stress för det. :) Ska bli skönt med tre dagars ledigt. Ledigt är underbart. Sjukskriven eller arbetslös är så INTE underbart.
Hela dagarna går jag och funderar på jobb, tänker på en massa saker som jag vill skriva här. Men när ja kommer hem fattas inspirationen.  Minns liksom inte vad jag tyckte var så viktigt.  Ska försöka skriva stödord imorgon. Jimmy och jag har varit tillsammans åtta månader idag. Jag är så totalt nerkärad i honom. <3
Nej kilar nu Efterlyst på Täävä! :D

Detta känns ju rätt okej..

Verkar som lägenheten är uthyrd till den 1 Maj, antagligen tar jag mitt pack och flyttar sista veckan i April. Känns underbart!
Jag har blivit helt såld på Nintendo Wii. Har lagt ut en massa prylar på tradera för att kunna köpa ett, väldigt moget av mig! Två jobbdagar kvar denna veckan. Sen är det tre dagars helg. Ska passa Ester. Skitskoj.

Har varit på öppet hus på Moas skola idag.  Ganska okej trevligt. Var egentligen helt för trött. Vilket jag iofs är fortfarande.
Nej de blir kort idag. Ska upp tidigt som sören imorgon också!
Är lite låg idag. Förstår inte hur min pappa tänker alltid. Han är ju världens snällaste. Men de e ju inte så att han har tio ungar att besöka. Varför har han inte tid och komma hit? Det gör mig lite ledsen faktiskt. Antagligen är jag gnällig som vanligt.
Jag tackar den/det/de som introducerade Berit i mitt liv. Hon är bäst! Vet inte vad jag gjort utan henne.

Detta är från den 24 glömde visst publicera. :S

En fantastisk idé..

Jag kom på en sak. Jo så här ligger det till. Om jag blir av med min nuvarande lägenhet nu i slutet av Mars. Så bor jag , Moa och mina saker hos pappa en månad. ( Kanske inte jättelogiskt men stuvar man ordentligt ska de funka) De resulterar i att jag är i totalt avsaknad av hyra i April. Spara dom pengarna. Flytta in i nya lägenheten 1 maj. Woooila. IKEA IKEA IKEA.. Handla småkrams för hela den tänkta aprilhyran. :D Så himla smart. Ja om man nu hittar en hyresgäst till denna lägenheten på mindre än två veckor vill säga. Kanske största problemet.

Vaknade med Lina i morse. Mysigt ti tusan. Gick ner till L å K. Drack kaffe och käka lite frukost. Skulle kolla läget i den nya fina butiken här på gatan (Fin i XL) som öppnar den 25/3.  Shit, va fina kläder och inte ruinerande priser iheller. Inga såndana kläder som finns i andra tjockisbutiker. Snygga, fräsha liksom. Blev fast där hela förmiddagen. Riktigt kul var det.  Lite tomrum. Vila och lite sånt. De sög i Linatarmen så stack in till Sibbahabba en runda. Glass och solning i hamnen. Hem igen, till Rehab och sjukgymnasten, till pappa först, sen till Berit där jag fastnade vid playstationet. Nu är jag iaf hemma och ska krypa ner. JOBBA IMORGON :D :D :D :D Och när jag kommer hem är förhoppningsvis min kärlek här. :D Moa hos pappa sista helgen innan han flyttar.

/M


Jag förstår inte riktigt..

Jag ställer inga krav, inga orimliga iaf. Jag förväntar mig ärlighet och vill känna tillit. Detta gäller mina vänner, min kärlek, mitt barn, mina nära.  Om det lilla jag kräver inte uppfylls blir jag paranoid, misstänksam och allmänt jättejobbig. Nog mest för mig själv.  De där stadiet är jag på nu! JAG måste lösa det, känner inte alls för att leva mitt liv på detta sättet!

Det är inte alls sunt att gå hemma. Man hinner tänka för mycket.  Massa saker som man vanligtvis inte hinner tänka på alltså är det inte så himla nödvändigt.  Jag kom till insikt över en sak igår. När jag berättade det för L  så kom jag på hur jäkla sjukt det lät. Det blev nästan lite spooky. Iaf, jag tycker inte jag är ledsen för att mamma dog. Har inte direkt varit det någon gång. Men sista tiden har jag tänkt en del. Jag tror inte hon är död. Jag tror hon flyttade här ifrån. Jag går fortfarande och hoppas på att hon ska komma tillbaka. Vadå? Skulle hon då bara stå i dörren och "Hej, här är jag! Jag flyttade till annan ort för ett tag" Jag vet ju att det inte är så troligt. Men tror det blir mycket lättare om jag tänker så! Jag kan spana efter henne på stan. Speciellt om jag går i annan stad, inte Tomelilla då  (som förövrigt inte är någon stad utan ett samhälle, för att vara korrekt). Nog om!

Jag har skrivit kontrakt på lägenheten idag. Flyttar senast den 1 Maj, ska bli skitskönt, grönområde och balkong, alltid något. Har också p.g.a detta avbokat min tatueringstid, vilket jag tycker är fruktansvärt skittråkigt. Men jag har inte råd denna månaden. Flytta kostar en del och kan ju inte förvänta mig en tatuering i födelsedagspresent.  Ville faktiskt verkligen ha den klar tills sommaren.
Moa är ledig från skolan och eftersom jag är sjukskriven så är hon ju också ledig ifrån fritids. Var dit och hämtade Matilda så dom leker på bakgården, dessutom tror dom det är sommar. Shorts och t-shirt solandes på snurrgungan? Inte okej. Moa vägrade förstå när jag förklarade för henne att bara för solen lyser och det är underbart skönt i luften är det inte bikiniväder. Ett par gap och "Meen.." senare så var det iaf tjocktröjor, långbyxor och strumpor på. Lite av våren kan dom väl få gosa på?
Ska till sjukgymnasten i morgon och till 99% jobba fredag, lördag och söndag! Hoppas hoppas. För detta börjar smaka astråkigt. :(

So long



Moa innan skidsemester!



Teamwork.
Jimmy och Moa ska sätta stjärna i granen!





 


Jag vill så jäkla mycket..

För det första så vill jag jobba. Är lite tråkigt att gå hemma. Dagarna flyter samma och meningslösheten faller på. Men får vänta tills nästa vecka. Hoppas på att vara bra i nacken då. Hatar suggan som flög på mig. Inflammation i kotligamenten i nacken. Gör lite ont!

För det andra vill jag flytta, till marklägenhet eller iaf en balkong. Våren börjar kännas i luften och här sitter jag.

Motivation, det vill jag också ha. Försökte trappa ner lite på viktvågen. Har minskat en del om midjan men nu tynar energin bort. Orkar inte. Man ska ju fasen äta HELA tiden. Vem har tid med det?
Rökningen går väl hyffsat. Feströkade lite i Lördags. Så nu känns de lite meningslös att inte röka till vardags. Men det är nog bara en av många dåliga ursäkter till att inte förändra. 

Ska köpa min
Sweden Rock biljett ikväll. Känns ju bra. Någon som vill hänga på? Dom flesta jag känner bangar. Vilket jag faktiskt förstår även om jag inte vill erkänna det.  Men jag vill dit. :)

So long

Min offerkofta..

..måste tvättas så jag tar av den nu.
Det är inte ett dugg synd om mig. Men ibland får jag tycka det! Punkt slut

Ska iaf avvakta med hormonbehandlingen tills jag fått fler provsvar.  Känns skönt. Kände mig gravid fyra ggr om. Humöret var åt helvete.  Har fått alla kallelser och det händer inte mer förrän i April så jag tar och softar lite nu. 
Har fått för mig att kasta ett par av dom extra kilona jag lagt på mig. Till att börja med dom fyra jag skaffa mig sen jag slutade röka.  Är fortfarande jäkligt förvånad över hur lätt det är. Än så länge iaf.
Försökte färga mitt hår mörkbrunt idag. Inte så värst smart med tanke på att jag sedan tidigare har svart. Så nu är utväxten märkbrun och resten av håret svart svart! Ny trend?
Veckorna går sjukt fort. Bara fyra (4) månader kvar tills SRF. Har inte köpt biljett än. Får försöka få med det i budgeten i April.
Imorgon sticker jag till HBG för att på Lördag ta mig ner till Lund och se Volbeat för första gången i år! :D

Måste börja spara till Sälen.

Nä! Godnatt



Those happy days are gone.. Eller?


Egentligen har jag inte så mkt att gnälla på.
Moa bor hos mig på heltid. Jag är extremt superlycklig för detta.
Jimmy finns hos mig.. På tok för sällan men ändå.
Har slutat röka, fem veckor nu. 
Jag har ett heltidsjobb, egen lägenhet och finansierar givetvis mitt eget leverne.Har varit lite si så där med de förut. 
Jag har varit på en veckas semester i Lindvallen, Sälen.
Jag  mår skitbra.. egentligen.
Just nu känns de mest som avföring. Den ena ångestattacken avlöser den andra. Har sjukt många läkarbesök som väntar.  Prover och provsvar kommer likaså de avlösa varandra. 

Lite om sen sist. Ska nog börja skriva blogg igen..