Hemma igen x 2

Har sovit hos Linda inatt. Passat ungar å hungar. Körde å  lämnade Moa i skolan i morse, sen till Catrin och fick min naglar fixade.. å flabbade ett par timmar med henne. Var alldeles för länge sen. Bara fyra veckor kvar tills lilla battingen e beräknad. :) Jag börjar bli tokig i bebisar (Vill INTE ha själv).

Moa bråkar med mig. HELA tiden. Ska röja lite här hemma sen köra å lämna Molly och sen till Gärsnäs till Sara unt tha kidz

00,04
Så ja nu e man hemma igen.. Jag, Moa och Nolle besökte Gärsnäs. Har käkat och lekt där hela kvällen. Mysa följde med oss hem så nu e de tre sovande barn i huset. Underbart. :)
Funderar allvarligt på att oxå gå å lägga mig. e ganska sliten, Jobb imorgonkväll.

Av olika andledningar jävligt ont i magen. Fan.



Modeblogg?

Då ja inte är så där jätte poppig själv så ska ja modeblogga mitt barns Outfits..


Morgondagen


image82


Vit klänning med döskallar.
Svarta leggings
Svarta stövlar med små rosetter oxå i svart.
Snobben väska med inslag av rosa

Why are u trying so hard to fit in, when u doing so well standing out!

Angående topicen så kommer den från Anna så Tack snäckan. :)
Helgen har varit... Sagolik? Ja som jag ser en saga. :) Har spenderat veckan hos Sara. Mysigt. Drack lite vin och tog de lugnt med mina tre bästisar och R. Lr skulle ta de lugnt. Ble lite galet. Sara å Linis fick tag  i saxen och rakhyvlen. JAG HAR HOCKEYFRILLA.. Äntligen..

Jag är förälskad!


Å så e ja nygaddad. =D

Å så e ja jävligt trött..


NATTI

Moa är hemma igen. :D

Im so fuckin 80

image81image80






Egentligen på G..






Nu har Moa åkt till pappa. =( Vaknade av dom söta barnen i morse, lr förmiddag kan man nog kalla det.  Körde upp till ridhuset. Kollade den kanske blivande hästen (Carolines). De såg riktigt bra ut. M x 3 fick rida ett par varv var.  Lyckiga som attans. R ville oxå men övertalade honom att vänta till en annan gång.. hehe.. Lr inte. Han fick käka lite after 8 på läktaren istället.
Ska köra å lämna My och Meja nu. Kommer ju bli så megatomt här sen. Tur man ska jobba ikväll. =( Vill inte. jävla bajsångest. E så jäkla trött så vet inte var ja ska bli av!

Du är fin..


Älskade ungar, Älskade Sara!

image77


Moa, My, Meja och Ester


Sara och jag har varit vänner sen högstadiet. Minns faktiskt första gången jag träffade henne.  Vi stod i sjuornas korridor. Själv gick vi i åttan. Sara hade precis flyttat hit, lr till Kommunen. Minns hennes extremt blonda hår, hennes leende. Kände nog redan då på mig att hon skulle komma att betyda extremt mycket för mig.
Minns hur vi diskuterade mina strumpor. Jag var bland dom första att lägga dom vita tubsockarna i sopen.
Jag tror till och med vi fick vårt första skrattanfall den här gången.
Vi har iaf varit bästa vänner sen då.
De kvittar hur vi mår, bra lr dåligt. Med Sara har man aldrig tråkigt. Har aldrig haft de.
Gångerna man umgåtts med Sara slutar väldigt ofta med kramp i magen och mascaran vid mungiporna.
Vi har tillsammans inga gränser för hur man uppför sig.
Visst pratar vi och filosoferar om mer seriösa ting. Men även under dessa stunder kan vi hamna i en skrattattack. De älskar jag hos Sara. Lite av att skratta åt eländet.
Sara har två underbara barn. My och Meja.
My passade jag en del när jag själv var gravid med Moa.
My älskade att vara hos mig och jag älskade att ha henne hos mig.
Sara och jag- Vet inte vad jag ska säga.. av olika anledningar så blev våra samtal och möten mer sällan under en del år. Jag saknade dom. Tror hon oxå gjorde de.
 Det vände och samtalen och möten kom oftare.
Vi har fortfarande lika kul, jag kan prata om allt med henne. Hon förstår mig och jag förstår henne.
Igår övernattade jag och Moa hos Sara och hennes tjejer.
Dom leker jättebra tillsammans. Mysan och Mejsan och Mosan.
Tack Sara för att du finns i mitt liv!
Tack för att du skapat två underbara barn.



Borde jag veta vad du vill?



You just faded away
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart
Always

Alla <3 dag..

Gick upp tidigt idag, serverade barnet frukost. Så som man som förälder ska göra, men då  min dotter påminner mycker om sin mamma så är hon inget vidare på att käka innan 10, så vi är aningen slarviga med det här hemma. Ungefär lika slarviga är vi på att stiga upp på morgon. Alltid försenade. Använder Vi men är ju givetvis Jag de ska vara. Mitt ansvar som "vuxen" jävligt vuxen jag menar?

Lämnade Moa kl 8 en kvart för tidigt. =D Körde hem om igen. Till Lövestad. Hjälpte till att ta ut hästarna och flabbade lite.. lr lite å lite. Vet inte varför man kan flabba så många timmar om dagen med en och samma människa utan att tröttna? Och alltid nåt nytt har både hon och jag att säga. Lr mest jag avbryter hela tiden tycker jag. En bad habbit jag måste lägga av med faktiskt.

Skulle vara hos doktorn kvart över elva så stack lite i elva. De gick lyckat hos honom. Skitatrevligt.. Snackade bonderi mest.. :D

Hem igen, sen ner och kollade min blivande tatuering, nästa vecka blir det av. Längtar som fan. :P
Hämtade
Didde, till Ystad och köpte flashiga solbrillor. Gled lite på vägen tillbaka. Hämtade da royalties, da kleine kinder. Hem igen. Fika lite. Sen e de sim i bassäng. Hur de nu ska gå!

Efter badet blir de illfart till Gärsnäs. lr Stiby. Ska sova där tills imorgon.

Men återkommer kanske där ifrån ikväll.






Upptagen..

Hela dagen idag har varit helt hektisk.. Började med att lämna Moa på skola, sen körde ja hem. Fixade lite med hunden, sen stack ja till jobb en runda, vidare till S och drack kaffe å snacka tills de var dags att hämta Moa . Körde sen till Sara Och ungarna. Käkade lite mellis, sen till Tomelilla igen. KG. Tillbaka till Gärsnäs å Sara. Moa var ju kvar där. R kom in å flabba lite, alltid skoj. Diskuterade fisar och musik. Alltid givande. Käkade underbar saramiddag. Sen hängt här hela kvällen, blir sleepover mitt i veckan :>S.. Imorgon lämna Moa. Sola med Sara lämna henne i Gärsnäs,  Till S och frukostkaffe sen provmjölk!
Antagligen blir de Gärsnäs på Kvällen. Rida med Elle och hänga i Stiby. Men imorgon blir de hem ganska tidigt. Så inte Mosa tror vi flyttat..

Kärlek till alla som förtjänar det!

Känns som jag inte kan va tyst längre, men ja ska klara det! Kan du, kan jag!

Helgen var den med STORT H! i Fredags hängde jag och Lina som bestämt. Hur man nu hänger när man är 28 år? Jeje.. Vi kan. Var i Stiby, hemma, hos Berit och sen till Lina, flängde runt lite i sillastan. Ååh.. vilken knepig karl ja hittade. Sen hem till Lina å berusade oss lite. Fy för för bakis på lördag. Men de rede sig. Körde till Karin vid fem. Käkade hemmagjord sushi (Igen) och japansk kycklinggryta. Riktigt jäkla mumma. Ja drack lagom. Å var riktigt skönt. Lina drack helt på tok för.... Lite.. inget alls. Men vi hade faktiskt skitaskoj. Så nykter, lagom lr full.. ?!
L slängde sen av mig i Gärsnäs.. Vaknade tolv i söndags. Var städhumör, så fick be han köra mig till hem så ja kunde köra till stiby. Där är de iaf välkommet.. ;P

Ja har för vana att om jag hör något lr ser något - oftast om de berör mig- ta upp detta med andra berörda. Men det är antagligen för mycket begärt av andra. Lr inte alla andra. Mina vänner gör inte så.
Men orkar inte lägga ner mer energi på det. Får nog låta de bero. Och bara flyta med och anpassa mig i den falska fasad många lever i. Har rent av själv lärt mig en del och omformat mig till sådan. Men bara ibland och mot människor som inte förtjänar raka rör.
DU kan inte lite på någon. Glöm inte de!

Försover mig varje morgon. Lite däst. Måste nog ta å lägga mig en stund igen. Orkar inte vara vaken idag. TACK MICHELLE! Blev ledig ikväll.. :) Ska iväg mellan 16-19. Men denna snälla människa kunde ta HELA mitt pass. 
Sov på tok för lite natten till igår på grund av  timmars telefonprat m S, T och R. Tänkte sova på dagen. Men så blev det inte. 
Lämnade Älsko i Ystad. Nu får de fan va nog med strul för henne. Ja sånt strul hon inte själv skapar. ;) Så ge rent av fan å jävlas. Nästa gång så går jag el muppo!  Var upp hos Karin och röka å slängde i mig en flabb med Kaffe.
 Hämtade O och M i Skolan. Körde till Sillaröd. Såg den lille bebisen. Så himla söt. Å trygg. Men med en sån mamma kan man väl inte barnen bli annat. Jag beundrar henne. Vi umgicks, käkade mat och sen körde jag å jobba. Och A körde ner Moa till morfar. 

Jävla tjur.. Helt ärligt så kände jag mitt hjärta ungefär i höjd med halsmandlarna. Gaah. Ja trodde min sista stund var kommen. Stå där å lura precis bakom hörnan det brukar han inte göra. La benen på ryggen å SPRANG! Aja de gick ju bra till slut. :P

Men de bästa av allt. Sara är inom 2 mils avstånd igen.. SAKNAD när hon kom hem.  Nu när ja vet att hon är så här nära så MÅSTE ja inte träffa henne. Gör de mer än gärna men abstinensen e lite borta.

Somnade faktiskt ganska tidigt i natt.  Typ runt 02,30. Duschade han jag oxå med. 
Nä nu ska ja slänga mig på soffan under duntäcket och sova tills jag ska hämta Moa. Lr?

Lr nej jag ångrade mig. Ska ju inte jobba kväll förrän söndag och på måndag e ju Moa hos pappa. Så dumt å inte försöka ändra på dygnet. :)

Lägger upp lite bilder istället och falskar till mig lite till!

   

 

Sushi är min favvis

image75


Fan va gott det är. Och nu har ju Karin och jag oxå kommit på hur man gör det själva. Haha.. Gott som fan.. när man stoppat dom i munnen. Vet inte om dom såg SÅ jätteaptitliga ut. :) Men inte det som är huvudsaken. Diskuterade om man skulle gå på en sushidiet. Risken är ju den då att jag tröttnar och de vill jag för allt i världen inte riskera så tror jag förblir tjocko.
Attans vad jag längtar tills på lördag.  En liten  ( ) bara.

Solade och sen duschade i Ystad. Stack till Gärsnäs såg en film, en skitbra sådan t.o.m Chuck and Larry.. Den var jätterolig faktiskt.  Körde hem. Kom hem vid 01. Diskade och lagade Dafgårdsmat. Kåldolmar med Mos. Jag fanimaj bara eder hela jävra tiden. Måsta stoppa!

Snart lördag.. <3

Aldrig..

..lär jag mig. Va fan ja är snart 30 å har ändå inte koll på hur mkt alkoholhaltiga drycker jag kan hälla i mig innan ångesten tär dagen efter. Vet egentligen inte om jag gjorde något så hemskt som ja borde ha ångest för, men aja.. Jag tror inte de handlar om de. Tror vardagsångesten förstärks av alkoholet. Kan ju skylla på de iaf.

I fredags hade vi Mys mys iaf. C.H lånade mitt hus å jag och ungarna sov hos T. Var hos Sara å töserna på kvällen. Fredagsmys på hög nivå.


Å en sak till har ja problem med. Vad fan ska ja ha dig i mitt liv för? Vet i sjutton men tror inte jag mår ett dugg bättre av det.

Sara kom hem!
Karin å Lina vi ses på lördag!
Ida saknar dig.