Måndag och jävligt ledig. :D

Jobbade sju av sju förra veckan så är jätteledig idag. Sitter och väntar på B som jag skickade på annat uppdrag på morgon så jag kunde sova lite. Tro jag kan sova? Ne för sjutton vaknade kl 7. En aning drygt.
Oh en och en halv vecka kvar tills jag drar åt Sölvesborghållet. SÅ GOTT! Har en del att fixa innan bara.
Moa är i skolan. Har varit hos Anders sen igår. Så ska bli mysmys och hämta henne idag. Men först en runda till Ikea. Me love.

Annars är läget rätt under kontroll. Vet hur jag ska fylla dagarna ingen tristess och det är ju förvisso ganska bra, men saknar lite dagarna då man inte hade något planerat.
Ska ha kalas för tösa hela helgen. Klämde ut ungen på en JÄTTEdålig dag. Mitt i Sweden Rock. Men vi har diskuterat hon och jag. Det är okej att åka om vi har kalas INNAN och om mormor ställer upp och  serverar tårta och ger paket på sängen på självaste dagen. 8 år? Hmm.. var har dom sju tagit vägen?

Börjar få färdigt i lägenheten nu. Ska inhandla det sista idag. Sen blir och de tigga lite hos pappa så han kan borra upp det också. Kanske jag försöker själv men tror inte de kan bli någon solskenshistoria av det, tror jag väntar tills han kan!

Återkommer om ett halvår eller nåt!

T C
/Marlene