Mysigt as hell! :)

Igår var nog lite dagen jag har längtat efter länge. Hämtade Moa i skolan 12, körde till hennes gamla dagis å hälsade på.  Hade lovat henne de ett tag. Jag hade bestämt mig för att de bara skulle va Moa och jag resten av dagen. Käkade gott, fläskfilégryta, kokt potatis och fransk tomatsallad. Melon glass och periskahalvor till efterrätt. Ungen var hjälpsam. Kokade kaffe (På riktigt) till mig. Ja å Thomas som tog med sig A en sväng och käkade upp resterna. :) Dukade på och av. Dammsugade tvrummet plus en liten del av min orkide! :O Men de gjorde inte mycket. Det var ju faktiskt inte med meningen.
Spelade Yatzy gjorde vi oxå..


To be a Porrskådis..


Jag fick gäster..

..när dom hade käkat och "så ska de låta" var slut så hade jag enormt trevligt med dom.. ;)










Jag älskar dig också!

För en halvtimme sen ringde min mobil. De var från Anitas blommor. Du har blomsterbud. Tusen tankar och tusen tack.  Mannen i mitt liv? Skitstövlen som bad om ursäkt för att han inte kommit på förrän nu vilken gutti brud jag är? Karlen jag träffade i fredags? (Saras idé, min kontring: Skickar man blomsterbud till någon som var som jag i fredags borde man läggas in) Tänkte även på ett par vänner. Ida var faktiskt min första tanke. Ringde henne å fick fram  att de var hon. Väntade in blommorna. (Jätteglad givetvis, men klart ljuger jag om jag säger att ja inte va.. hittar inte ord, dämpad?) Fick blommorna. Tre röda rosor. STORA. Jättefina. Men kortet ni.. Läste och var inte det minsta dämpad längre. Känslorna växlade till att hade det varit från nån döli karl  hade jag varit gravt besviken.

image87



"Tack för att du är min vän och alltid ställer upp.
 Hade gått under utan dig och din energi
 som du ger till mig.
 Jag älskar dig och du har den största platsen
 i mitt hjärta" Din
Aijda :)"


Ida. Jag älskar dig. Finns inte ord. Jag är överlycklig!

Marlene är inte värdelös!

Önskar att jag vore rik..

2008

10/5

Cruising, Ystad

31/5
Power Meet, Hässleholm

2/6
Dio, Kb Malmö

3/6
Kiss, Danmark

4/6
Silverstein, Mejeriet Lund

5,6,7/6
Sweden Rock, Norje

Midsommarafton
Privatfest hos Gurkan

3,4,5/7
Power Meet, Västerås


...för då skulle min sommar sett ut så här..



 


Easy Walker.. Tack som fan!

I Tisdags när jag och Martin var runt på lite turné i Skåne Land, sprang jag in på Zoo i Simrishamn, vilket som förövrigt är en väldigt trevlig djurbutik. Hjälpsam personal m.m. Nog om, Iaf så köpte jag en Easy Walker -en sån där typ sele som hunden går fint i - Har inte riktigt fått chansen att testa den förrän nu på morgon. Lämnade bilhelvetet som ironiskt nog inte ville läggas i backen i morse när jag skulle lämna Mosa på skolan. Samma dag som den ska på verkstad? Tur ändå kanske. Moa kom nära en timme för sent och jag var snuskigt irriterad. Tog Ester med mig så jag fick sällskap när jag skulle gå hem från verkstan. Fasade dock lite för varför skulle en Easy Walker hjälpa mig och min hund? Men fan va bra den är! Tack Lina för tipset, jag är mäkta imponerad!

Igår (Onsdag) lämnade jag Moa sen parasiterade jag på
Didde hela dagen.  Ble sugen på Kina så lagade två uppsättningar Biff m. Bambu.  Noels kalas gick jättebra, riktigt skoj. Men de var nog för att jag fick större godispåsen än barnen! På kvällen kom Zeke och Lina hit och käka Biff m. Bambu part 2. Myste och lekte å bejakade  vår begynnande 30års kris. Help somebody HELP! Kollade även lite cool stuff. Fan Lina, vi måste kirra detta! De hade ju hjälpt oss å hålla oss till dom 20 i ett par år till.






För er som undrar så har den där jävla grävlastaren fortfarande halv tank.
Och hur kan man sakna något man aldrig haft?


Go spökskiten!


Rubriker är till för idioter..

Fortfarande är efterskalvet av den där jävla grävlastaren påtagliga. Och ångesten från fredagens (och Söndagens) bravader is still going strong. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med dagens inlägg, och inte bara det. Vet inte riktigt heller var jag vill komma med hela mitt leverne. Liksom tiden går. Och jag står och trampar. Thats sucks. Men jag vet ju också att det bara är jag som kan sluta trampa.
Och nu slutar jag..

Kan du berätta för mig vad jag vill?

Nä just de. För jag vet faktiskt inte om jag skitet krita lr delfin. Nåväl. Jag har under en sjumånadersperiod (snart) träffat en och samma karl. Ja hör och häpna. Utan undantag. I cross my finger.. lite grann!
Men iaf..
Nu känns de som jag både har skitet delfiner och fan å hans mormor å sen trött i möget.
Den här killen jag träffar, är egentligen inte min typ. Men ändå så var ja förut jättekär i honom. Han malde mig i emotionella små bitar å ja slutade upp med att va kär i honom, lät han vara. Å allt som man gör när man inte är psykiskt instabil. + Lite man gör när man är de oxå. Kontentan av de hela är ju att ja LÄT HONOM VA! Men efter en månad så hörde han av sig igen. "Saknade mig" å ditten å datten. Vi träffades å de flöt på (Föreställ er nu ljudet av en reklamfilm där dom gör fel när dom stannar VHSen så tapet bara rasslar, gnisslar på samma gång) Nehe. Då passade det inte mig. Ja ville inte bli bränd igen. Tusen försvarsmekanismer slog till å ja typ "gjorde slut" Ja på något som inte fanns. Men vi fortsätter träffas. Dumt jag vet!  Ingen av oss kan ställa krav på den andra.
Men i fredags hände de som inte skulle hända. Ja blev ett jävla Psykfall.  Såg honom med någon annan.  Helt ärligt jag var full, men de kändes precis som man tog en Caterpillar å drämde rakt in i bröstkorgen på mig. Ble hysterisk ledsen så som man blir när man är inlagd på hispan å bankar huvudet i de hårdaste där är i rummet. Jo jag var full å jäkligt korkad. Men även när ja nyktrade till (typ 20,30 kvällen efter)  så kände ja hur den där jävla Grävlastaren hade varit i min bröstkorg å levt jävel. De känns fortfarande.
Jag vill ju inte ens ha ett förhållande med karlfan. Lr är de de ja vill? Men å andra sidan spelar de ju ingen roll för han vill inte ha något förhållande. Så.. De får nog bli Adjö.

Så här nära kommer ni inte igen... Era jävlar!

/

image86


Kom tillbaka då!

Då var det dags igen..

 Ångest och Kaos inom mig är total


It took so long
To realize
And i can still hear
His last goodbyes

Ifall man blir bjuden på knark och droger då ska man säga: "Nej tack, jag tar hellre en korv."

Filippa Bark (Sissela Benn) Klockren!

Har oxå idag kommit på att friluftsliv inte är något för mig. Ida, Ester och jag tillbringade morgon/förmiddag i Benestads Backar. På vägen tillbaka (som tur var) gick ja ner mig i någon liten bäck.  Jaja och innan de så föll jag i en annan. Blött å dyngig traskade jag tillbaka till bilen utan skor endast iförd vita (!) sockor på fötterna. Trots att de va jäkligt kallt så skrattade vi faktiskt. Hem till Didde och käkade frukost. Mums! Sen blev ja trött som fan, hem och satte mig vid datorn lite. Duschade. Blev varm.

Satt och flummade på utube tills de var dags att hämta Moa (Trotsigaste ungen i världen för tillfället) Haha fan va Robin och Sissela benn e kyliga! Garvade så tårarna sprutade.

Moa och jag körde in till Familjen Eriksson. Catrin fixade mina naglar. :)
Ska in där på torsdag igen när den där ungen är i skolan.

Läste i
Blondinbellas blogg att hon skulle debattera mot Maria (mp) på Torsdag. Ungefär lika kul som henne från parkernas stad. Kommer nog skratta lika mkt som man gör när man beskådar Parlamentet på Tv4.

Jaja nog om ikväll. Ska lirka med barnet som inte vill sova. Har aldrig förut haft några större problem med sömnen. Är de normalt att börja vid sju års ålder?

Tryde igen..

Tillbaka till huset, utan den genuina friheten, utan stall, utan maskinhall, utan hästar, utan grisar. Utan stora ytor, utan en laptop, Utan gigantisk platt Tv. Bara hus, och liten skittv. Välkommen till min koja.
Kommer ju kännas dökonstigt när ja lämnat Mosa i morgon. Inget som måste göras. Mycket som borde göras!

Dagen har annars varit helt okej. Spenderad i Stiby. Tog lite och åka därifrån, men faktiskt ändå skönt å komma hem till ingenting. Pappa är fortfarande på Madeira. Beräknas komma hem på Tisdag om en vecka. Jättelänge tills dess. =(. 
I lördags hänge jag med Martin (Görans bästis)  hela dagen, och hela nästkommande dag. Var å festade i Simrishamn. Först hos min bror och sen Byckarens. Ida, Lina, Jag och han med kalasbyxor. Hade faktiskt skitaskoj. Vaknade 20 över sex på söndagen. Fast de kanske inte var de bästa så körde ja till Ystad och hämtade R. Han är SVÅR! Vet inte längre om jag vill vara i den relationen känner att mina känslor barkar dit jag inte vill ha dom. Till något mer än vad vi är idag. Vad är vi idag? Inte det jag vill. Tror jag!
Ska älta lite mer om de. Men e inte alls motiverad just nu. Vill bara flyta med.

Jag ska till Af imorgon. Bara så jag vet!

Och till Ystad och fixa naglarna.. (Jag har ju verkligen råd med de nu. Lr inte)

Och förhoppningsvis kommer Ida och Noel på Sleepover. Längar efter det. =)
So long.






Moa<3


Då va de snart Tomelilla igen då..

Och de e ju ganska B. Men bäst av allt Thomas kommer hem. Veckan här ute har gått rent för jäkla snabbt. Men inte om man tänker på hur länge sen de va ja träffa Thomas då har den gått jävligt långsamt! Lina och Ida har varit här ute och R, har sluppit sova själv. De e ja tacksam för. =)
Gårdagen spenderades med Martin (Han med snibblöja,kalasbyxor och stickad väst.) Vi hämtade Ida. Sen anslöt Lina.  Byckarens en runda sen hem å sova. Upp tjugo över sex. Körde lite bil. Sen fora å släppte ut de djur som skulle de..

<3

gffg

Fan

Egentligen mår ja rätt bra idag. Om jag inte tänker. Va fan gör du nu så här för? Hela tiden snurrar du i mitt huvud. Har ja någon anledning å känna olust? lr har jag inte det? Ovissheten är de värsta. Jag vet ju att vi inte har något, men ändå har de varit så jäkla underbart den sista tiden. Aja nog om du!!

Jobbade igår. ALLT som kunde gå åt helvete gick den vägen oxå. Var inte hemma förrän halv två.  Duschade å körde Madde hem från Valla. Körde till Gärsnäs. Väckte Thomas som skulle åka till Sälen vid Fyra. Snackade lite sen somnade jag. När ja vaknade vid åtta hade ja HELA stora huset för mig själv. Känns lite skumt. Visst har jag varit ensam här innan men inte på detta sättet. Men iaf så fodra ja hästar å grisar. Samt släppte ut pållarna. Käkade en macka sen hämta Moa. Körde till Vittskövle hälsade på Tessan. Väl hemma igen körde vi bort om pappa och Ella. Dom sticker till Madeira på Tisdag. =) Sa hejdå å trevlig resa. Lämnade Mosa hos sin pappa.
Plockade upp Ida å in om en snabbis till Ystad. Dona lite.

"Hem" hit. Fodra och gjorde klart till hästarna. Släppte in dom någon timme efter.
S var ute om å flabba lite å tog ett par koppar kaffe. :D

Nu sitter ja här i soffan, med laptop i knät, trådlöst bredband och stor platt tv.. Värsta lyxen för mig som hemma sitter med en stationär från 1800-frös ihjäl. Och en Tv från tidigt åttiotal. Inget fel på 80tal dock. Men en tv därifrån? Nej tack.  Snart läggdags. Fullspäckad dag imorgon. =)

Natti Natti