Utan bil..

..är egentligen skitskönt. Har glidit runt på Tomelilla till fots. Vilket jävla väder! Kan inte va annat än glad! :)
Jobbade igår kväll.. ska nog på de ikväll igen så jag kan tatuera mig på fredag! :D
Återkommer kanske sen igen.. :P
image81

Magtens Korridorer 26/4 2008

Min första MK konsert.. Dock INTE den sista! :P

        

VOLBEAT og Magtens korridorer..

Jag har gått å blivit kär..  =/

Kolla in Johan G Olsen (0,55-1,20)
Den gör jäkligt ont!






Älska livet eller fyll det med bakisångest?

Jag ställde ultimatum på mig själv förra helgen. Lördagen blev åt helvete fel, ja som vanligt när jag dricker alkohol. Lr som de brukar iaf.

Hela förra veckan låste jag in mig här hemma, mådde bajs. Trodde ja skulle dö av hjärtklappning.  Om ja var tvungen att handla åkte jag till Sjöbo och gjorde det. Tomelilla var inte att tänka på att besöka. Då SKULLE jag ha dött!
Men jag är 28 år, nyss fyllda faktiskt och kan fortfarande inte hantera mängden alkohol jag häller in när ja ska festa! Så de får va bra nu. Jo jag vet jag har sagt de förut å dom flesta i mitt umgänge har hört de förut.. typ tusen ggr var! Men nu är de faktiskt på allvar. Bearbetade tillsammans med ångesten förra veckan känslan av att gå ut nykter, ha kul nykter. ja allt de där! "De kan jag inte" har jag alltid sagt innan. Men jag får för fan tänka om. Ett liv fullt med bakisångest är inget kul att leva. Men de är ju bara jag som kan göra något åt det. Och på ett sätt. SLUTA FÖR HELVETE DRICK ALKOHOL!!

Jag har gjort de nu, lr ja jag har inte druckit sen dess. (En dag i taget) Helgen som gick.. var jag nykter.. I fredags hade jag så jävla kul. Länge sen sist. Var på Bar a Bar.. Ja, sara å ett par rövar till. Efterfest i gärsnäs till halv åtta på lördag morgon. Sov till halv tolv sen upp, fixa dona, duscha. Till Lund, sen Malmö. Hade skitaskoj då oxå, men inte som i fredags. Var nog astrött egentligen. Men iaf..
Sweden rock nykter? Ja för fan.. för jag ska älska livet!

image90


Ovan: Rock on!
Nedan: Didde och jag körde sönder bilen utanför Malmö!

image91

Också var de dags igen...

..Vill inte gå in för mkt på det hela, men kan ju säga att jag för tillfället har låst in mig själv. Helst under täcket å helt avstängd från omvärlden. Men de går ju inte i all evighet och de vet ju jag lika bra som någon annan.
Nolltolerans får de bli. Jag får inse att jag nog (!) lr inte nog, att jag aldrig kommer kunna hantera mitt alkoholintag. Därför sluta helt? Men de har jag ju sagt innan och jag vet ju oxå att ångesten försvinner efter ett tag. Men det är annorlunda denna gången lr?